#

Juriu

Întâlnește consiliul nostru de stil

Cei mai stylish oameni din lumea modei iți vor evalua creațiile. Juriul #fashionFANatic este alcătuit din redactori, bloggeri, stiliști și specialiști cu experiență, așa că pregătește-te de o jurizare la cel mai înalt nivel.

Jurații de anul acesta sunt:

  • Amir Doboș - Fashion Director @ Cosmopolitan România
  • Alina Aliman – Redactor șef A List Magazine și fashion blogger DreamingOf.net
  • Laura Călin - Fondatoare V for Vintage
  • Rovena Andrei – Fashion Stylist, Stylist Alist Magazine
  • Cosmin Gogu – Photographer
  • Irina Hartia Stylist & Fashion Editor UNICA magazine
  • Șteff Chelaru – Designer, Câștigătoare FashionFANatic 2017
  • Roxana Magopeț – Marketing and PR Manager

Invită-ți prietenii să te susțină!

Opinia publicului va conta în procent de 40% în alegerea designerului câștigător, prin urmare sună-ți prietenii și strânge cât mai multe voturi pentru colecția ta.

Amir Doboș / Designer, Stilist

Amir Doboș are o experiență de 9 ani în domeniul fashion styling-ului. De la styling pentru Eurovision la campanii de imagine pentru artiști, a colaborat de-a lungul timpului cu publicații românești și internaționale precum: Le Monde, GQ Brazil, Maxim US, Instyle, Beau Monde, L'Officiel. A activat în domeniul advertisingului ca stilist în campanii pentru Băneasa Shopping City, Il Psso, Teilor Jewelry, Promenada etc, și în domeniul producțiilor video (videoclipuri și reclame). În prezent este Fashion Director la revista Cosmopolitan România.

Alina Aliman / Redactor șef A List Magazine și fashion blogger DreamingOf.net

Alina Aliman este jurnalist și blogger (www.dreamingof.net) și a scris și colaborează cu publicații precum A List Magazine, Cosmopolitan, The One, Glamour sau Elle. Îi place să descopere designeri noi, să le afle proiectele și să le spună poveștile. De la colecțiile surprinzătoare ale absolvenților de facultate la reușitele brandurilor românești de haine sau bijuterii, Alina le împarte parcursul și experiențele cu toți cititorii ei.

Laura Călin / Fondatoare V for Vintage

Laura Călin este fondatoarea V for Vintage, târgul de design contemporan și cultură vintage care ne ajută de 10 ani să dăm #refresh garderobelor, promovând designerii români. Proiectele în care alege să se implice sunt cele care susțin sănătatea orașului: sănătatea designului prin susținerea inițiativelor locale, sănătatea fenomenului artistic prin promovarea unor repere internaționale, sănătatea unui prezent cu alegeri conștiente.

Rovena Andrei / Fashion Stylist, Stylist Alist Magazine

Este un stilist cu o experiență de peste 14 ani în modă și publicitate. A fost fashion editor pentru Bolero, a semnat pictoriale în revista Tabu, Unica și alte proiecte editoriale. A colaborat la realizarea a numeroase spoturi sau vizualuri pentru unele dintre cele mai importante branduri din România și străinătate. Susține workshop-uri de stil personal pentru mame și viitoare mame și o puteți găsi pe blogul stylishmom.ro. sau în paginile revistei A List Magazine. Adoră sa experimenteze în new media, să lucreze la proiecte cinematografice și să călătorească.

Cosmin Gogu / Photographer

Cosmin Gogu și-a inceput cariera de fotograf în 1998, a absolvit secția de Pictură a Universității Naționale de Arte, București. A început cu Playboy si Madame Figaro, dar a colaborat și colaborează cu cele mai importante agenții de publicitate din România, câstigand numeroase distincții.

“Pictura și fotografia sunt elemente care se îmbină perfect. Îmi place să creez povești, spații atemporale care să dea senzația că totul este posibil și care sa imortalizeze acea idee pe care am vrut să o materializez. Am început cu desenul, am continuat cu pictura și am ajuns să ma împlinesc cu fotografia. Sunt în în căutarea unei lumi fantastice, de poveste, imaginarul este dimensiunea cu care lucrez. Câutarile mele mă duc într-un univers fantastic, adeseori fantasmagoric, poate. Esențial este faptul că fac ceea ce-mi place și ceea ce ma inspiră.”

Irina Hartia / Stylist & Fashion Editor UNICA magazine

Irina Hartia este stilist și fashion editor pentru revista Unica. Parcursul său bifează domeniile istoriei artei, modei și marketingului., Astfel, Irina și-a construit perspectiva asupra esteticii, prin experiență și pragmatism. Culorile, formele și texturile sunt elementele care îi atrag atenția atunci când vine vorba de artă.

Șteff Chelaru / Designer, Câștigătoare FashionFANatic 2017

Șteff Chelaru este absolventă a secției de design vestimentar din cadrul Universității de Arte București și câștigătoarea ediției Fashion FANatic 2017. Ea își definește colecțiile ca fiind o relatare a esteticii cu adaptabilitate la vestimentație și design, în care explorează relația dintre estetică și psihologie.

Roxana Magopeț / Marketing and PR Manager

Creativă, puternică și mereu conectată la schimbările din jur, Roxana conduce departamentul de marketing și PR al liderului în servicii de curierat din România, FAN Courier. Briefing, deadlines, to do și agenda planning sunt cuvintele cheie pe care le găsim în inboxul Roxanei de zi cu zi. Coordonează strategiile de marketing în colaborare cu agențiile de comunicare și advertising ale companiei și se implică activ în viața antreprenoriilor, fiind prezentă în cadrul conferințelor din categorie, unde contribuie cu know how despre industria de curierat, inspirându-i astfel pe cei din jur. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate împreună cu echipa FAN Courier se numără dublarea punctelor de predare și primire a coletelor în București și dezvoltarea inițiativei de sustinere a spiritului antreprenorial și de promovare a următoarei generații de fashion designeri: fashionFANatic.