#

Ediții anterioare

fashionFANatic încă din 2012

2012: În 2012, toate creațiile vestimentare din calendarul FAN Courier au fost realizate de Mirela Fraser printr-o colecție vizionară, cu ținute avangardiste. Evenimentul de lansare a avut loc în cadrul SOFA Restaurant & Bistro Cafe.

2013: Tânărul designer susținut în acest an și care a inspirat FAN Courier pentru crearea calendarului a fost Andra Andreescu. Evenimentul de lansare a avut loc la Casa Universitarilor și a adunat nume cunoscute din presă și din lumea mondenă.

2014: FAN Courier a susținut pentru al treilea an consecutiv un tânăr designer, oferindu-i posibilitatea de a avea propriul show, plus un calendar dedicat colecției sale. Talentații designeri Alina Dragomir și Ana Spiridon de la Traskin au cucerit publicul cu o colecție inspirată în mare parte de zona de streetwear, reinterpretată și dusă în direcția de high-fashion.

2015: Competiția fashionFANatic 2015 a desemnat-o câștigătoare pe Valentina Ciobanu. După lansarea calendarului de colecție FAN Courier pe care au fost expuse creațiile câștigătoare, am convocat comunitatea pasionaților de fashion la prezentarea noii sale colecții care a adus natura într-un context urban, prin outfit-urile feminine și fluide.

2016: Povestea spusă de calendarul FAN Courier 2017 este cea a brandului IE Clothing, creat de Iulia Ghenea și Emilia Tudoran. Alături de ele, am descoperit un tărâm magic în care simplitatea tradițiilor se împletește cu grandoarea naturii. Chiar aici, în România.

2017: A șasea ediție #fashionFANatic a adus-o pe Șteff Chelaru în lumina reflectoarelor cu RegencyReign, o colecție inspirată de regalitate și de materialele nobiliare, reinterpretate într-o cheie modernă, potrivită pentru viața în societatea contemporană. Photo shoot-ul semnat Cosmin Gogu și evenimentul de lansare au pus în valoare aura imperială a colecției și viziunea extravagantă a designerului.