#

Despre competiție

Știm că începuturile sunt dificile, dar și frumoase. Iar când ești talentat și pasiunea ta devine o muncă de zi cu zi, meriți să fii premiat. Anul acesta ne-am întors pentru o nouă rundă de creații fresh, numai bune de expus în calendarul FAN!

Este o tradiție pentru FAN Courier să abordeze tema fashion în calendare pentru că, începând cu anul 2012, compania a sprijinit în fiecare an tinerii creatori de modă români prin promovarea creațiilor lor vestimentare. Acest angajament a avut ca urmare transformarea unui eveniment periodic într-o platformă sustenabilă de creștere și dezvoltare a talentului creativ.

Așa că FAN Courier în parteneriat cu Marks lansează FashionFANatic, o inițiativă de susținere a spiritului antreprenorial și de promovare a următoarei generații de fashion designeri.

Competiția Fashion Fanatic premiază cel mai talentat designer cu o ședință foto completă semnată Cosmin Gogu Photography pentru calendarul FAN Courier 2018; mai mult, îi oferă acestuia vizibilitate și expunere în cadrul unui eveniment unic de lansare, la sfârșitul acestui an. La eveniment vor participa nume cunoscute din presă și din lumea mondenă.

Câștigătorul va fi ales de către juriu, alături de FAN Courier și Marks, inițiatorii competiției. Votul se acordă în funcție de potențialul acestor designeri și de capacitatea lor de a obține rezultate în industria de fashion.